Summa sidvisningar

lördag 27 oktober 2012

Inspiration till farsdag

Nu är jag, Nelle, äntligen tillbaka här igen *YAY Har huvudet fyllt till bredden med idéer och en gigantisk beslutsångest på vad jag ska börja med :D Har satt mig ner med papper och penna och gjort en lista (jag är expert på att göra listor och sedan göra listor för vad jag ska börja med på listan jag precis gjort) *LOL 

Nog om det, här kommer en Tags gjord till farsdag som börjar närma sig.
 Basen är en stor Tags som jag satt ett papper från Reprints - Music på. Rev kanterna med min Edge Scraper och färgade sedan in hela pappret med Distress INK - Vintage Photo. Ritade stygn med en vit penna och texten är skriven för hand. På Chipboardhjärtat har jag använt Crackle Paint och en snygg charms i form av en klocka. Lite doodling fick det bli även på hjärtat.

 Denna helt underbara hörnswirl är från Hella Bella Design och du hittar den här. Jag stämplade med Distress INK - Frayed burlap och färgade in kanterna med den också. En dies från Magnolia (Paris nights) på svart cardstock blev snyggt. Det vita är acrylfärg.

Baksidan på tagen har jag inget mönstrat papper på utan bara färgat in den med Distress INK, stämplat, doodlat och till hjärtat har jag använt ett Chipboardhjärta som mall. Förpackningen innehåller många snygga hjärtformer och det är inte svårt att hitta en man gillar :) Bandet är från början ett gult organzaband som jag färgat med Distress INK.

Kram Nelle

1 kommentar: