Summa sidvisningar

Design Team

DT Majsan

Jag heter Marianne kallas Majsan i scrapvärlden och även av mina vänner, är mamma till 3 underbara barn som är vuxna i dag och har även blivit mormor (vilken lycka).

Jag bor i Salem söder om Stockholm.

Mina intressen har ju alltid varit nåt i pysselväg, har virkat, sticka, brodera, målat och så av en slump kom jag ju in i scrabookingens värld, började lite smått 2010 att göra LO:n till barnens album och sen började jag göra kort till födelsedagar m m, och vips så var man fast helt i denna UNDERBARA hobby, man lär sig nya saker och tekniker hela tiden J
Nu är det korttillverkningen som ligger mig närmast om hjärtat.
Jag har nog ingen direkt stil, utan väldigt blandad stil vad jag vet, beror på vad man ska göra för kort till vem o s v. Gillar ju mycket dekorationer, blommor, rosor och bling ser man nog nästan jämt på mina kort, tycker att det fattas nåt annars J

När jag inte srappar så umgås jag med mina barn och barnbarn så mycket jag hinner och så klart mina vänner J

Jag hoppas att jag kan inspirera och ge lite skaparglädje.

http://scrapmarianne.blogspot.com

DT Nelle alias Hobbydraken


Jag heter Nelle, alias Hobbydraken och är född 1979. Är gift med Fredrik och tillsammans har vi 3 pojkar, födda -04, -08 och -11. Vi bor i en liten stad i Sverige. Är föräldraledig nu men arbetar annars som Montör.

Har alltid älskat att pyssla och fann Scarpbookingen 2007 då jag så smått började göra layouter. Numera är jag främst en kortmakare, men viker gärna askar eller altrar något färdigt emellanåt också.

Blommor, spets och metallpynt är dekorationer som ständigt återkommer på mina alster. Min stil varierar, men Romantisk och Vintage ligger mig allra närmast om hjärtat.

Jag blev jätteglad när Ann-Louise frågade mig om jag ville bli en del i DT-teamet här hos Pyssel & Plock och jag ska göra mitt bästa för att inspirera er.

Kram Nelle

DT Mia

Hej!
Mia heter jag och kallar mig för Pysselmia / mih-mih i scrapvärlden.
Jag är oerhört stolt och glad för att ha fått det här uppdraget och jag hoppas verkligen jag kan bidra med en massa inspiration i Pyssel & Plocks fina blogg.
Jag är en mångsidig scrappare som tycker om att testa på det mesta. Jag älskar tävlingar och att skapa efter skisser eller andra inspirationsbilder är himla kul!
Jag tycker om att pyssla lite under stress, när man känner att något "måste" bli klart - då blir det som bäst tycker jag :) Om jag får sitta för länge med något så flyttar jag mest bara runt sakerna och börjar om och om igen ;)

Min familj består av man, tre barn, en hund och en katt. Vi bor på vackra Västkusten precis vid havet och här får jag en massa inspiration från den fantastiska naturen.

Mia